Παραχώρηση Προσφορών ΕΚΟ για τα μέλη της ΟΛΤΕΚ

Αγαπητά μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια του εκπτωτικού προγράμματος της Οργάνωσης μας, έχουμε έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΚΟ. Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει την επιστροφή μετρητών σε καύσιμα ή/και άλλα προϊόντα της επιλογής σας, από όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ Παγκύπρια.

Η επιστροφή θα είναι ανάλογη της κατανάλωσης καυσίμων σε οχήματα δικά σας ή της οικογένειας σας όπως επίσης και για το πετρέλαιο και υγραέριο θέρμανσης.

Η μέγιστη επιστροφή είναι 4σέντ ανά λίτρο καυσίμου, το οποίο θα σας καταβληθεί για φέτος τον Ιούνιο του 2023.

Η μόνη ενέργεια που θα πρέπει να κάνουν τα μέλη μας, είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή ΕΚΟ smiles και να δηλώσουν το ΠΜΠ τους στο σημείο που αναγράφει μοναδική ταυτότητα προγράμματος. Επίσης κάθε φορά που επισκέπτονται ένα πρατήριο ΕΚΟ για αγορά καυσίμων θα πρέπει να δίνουν τον αριθμό τηλεφώνου τους για να πιστώνεται ο λογαριασμός τους ΕΚΟ smiles.

Στην περίπτωση που η οθόνη του κινητού σας είναι διαφορετική από τις οδηγίες θα πρέπει να κάνετε ενημέρωση της εφαρμογής EKO smiles. Οδηγίες επισυνάπτονται.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΚΔΣ ΟΛΤΕΚ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕΜΑΖΙ ΜΑΣ

Location Χρυσάνθου Μυλωνά 7
2014 Στρόβολος, Κύπρος
Phone+(357) 22 499127
Phone+(357) 22 499156
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Skype http://skype.com/yourskypename

ΩΡΕΣΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δευτέρα8:30 π.μ. - 15:30 μ.μ.
Τρίτη8:30 π.μ. - 15:30 μ.μ.
Τετάρτη8:30 π.μ. - 15:30 μ.μ.
Πέμπτη8:30 π.μ. - 15:30 μ.μ.
Παρασκευή8:30 π.μ. - 15:30 μ.μ.
ΣάββατοΚΛΕΙΣΤΑ
ΚυριακήΚΛΕΙΣΤΑ