Χαιρετισμός της ΟΛΤΕΚ προς τους εκπαιδευτικούς με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021, το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΤΕΚ απευθύνει σε όλους σας εγκάρδιο χαιρετισμό, σας καλωσορίζει στα σχολεία και σας εύχεται μια παραγωγική σχολική χρονιά, όπως και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουμε όλοι ανεξαιρέτως να επιτελέσουμε.

Η ΟΛΤΕΚ καλωσορίζει ιδιαίτερα τους νέους συναδέλφους τόσο της Μέσης Τεχνικής όσο και της Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και τους διαβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους για κάθε δυνατή συνεργασία και βοήθεια.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, η έναρξη της σχολικής χρονιάς βρίσκει την πατρίδα μας ημικατεχόμενη. Ευχόμαστε, κατά τη νέα σχολική χρονιά, να μπορέσουμε να γιορτάσουμε την απελευθέρωση από τον βάρβαρο κατακτητή στις αυλές των κατεχόμενων σχολείων μας. Εμείς, ως ενεργοί πολίτες, καλούμαστε να αγωνιστούμε μαζί με την πολιτική ηγεσία του τόπου μας και να συμβάλουμε σε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη της πολυπόθητης απελευθέρωσης των σκλαβωμένων εδαφών μας και ως εκπαιδευτικοί, να εργαστούμε για την διασφάλιση συνθηκών ειρηνικής συνύπαρξης όλων των Κυπρίων σε ολόκληρη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εκτός από το εθνικό μας θέμα, φέτος έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορωνοϊού που μαστίζει όλη την ανθρωπότητα τον τελευταίο χρόνο και εξακολουθεί να υφίσταται με όλες της τις συνέπειες. Οι συνθήκες εργασίας μας καθώς και οι συνθήκες διδασκαλίας των παιδιών έχουν αλλάξει άρδην και καλούμαστε να κάνουμε την υπέρβαση, ώστε να βοηθήσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Τέλος, επειδή υπερέχει όλων των θεμάτων η διαφύλαξη της υγείας μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η ΟΛΤΕΚ θα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις όσον αφορά την πανδημία και θα προβαίνει στις απαραίτητες διαδικασίες, για την προστασία και διαφύλαξη του πολυτιμότερου αυτού αγαθού.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Η Οργάνωσή μας θα είναι πάντα δίπλα σας, θα σας στηρίζει στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί με τη νέα σχολική χρονιά και θα είναι συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος σας σε κάθε δίκαιο αίτημά σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΚΔΣ ΟΛΤΕΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕΜΑΖΙ ΜΑΣ

Location Χρυσάνθου Μυλωνά 7
2014 Στρόβολος, Κύπρος
Phone+(357) 22 499127
Phone+(357) 22 499156
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Skype http://skype.com/yourskypename

ΩΡΕΣΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δευτέρα8:00πμ - 14:00μμ
Τρίτη8:00πμ - 14:00μμ
Τετάρτη8:00πμ - 14:00μμ
Πέμπτη8:00πμ - 14:00μμ
Παρασκευή8:00πμ - 14:00μμ
ΣάββατοΚΛΕΙΣΤΑ
ΚυριακήΚΛΕΙΣΤΑ